Rreth Capital Group

Capital Group është një nga protagonistët kryesorë në fushën e higjenës dhe bukurisë.

 Një realitet industrial me të gjitha karakteristikat europiane, në gjendje të plotësojë kërkesa nga ato me bazike e deri ato me specifike. Vizioni i qartë i kesaj kompanie që nga krijimi e deri më sot, ka qene dhe do te jete përgjigja e shpejt e kërkesës se tregut i cili eshte ne nje evoluim te vazhdueshem duke krijuar produkte inovative, me një raport të shkëlqyeshëm të cilësisë / çmimit.


Produktet dhe Markat Tona

Kompania Capial Group ka si qëllim që të sjelli në tregun shqiptar produkte të cilat janë cilesorë dhe miqesore me mjedisin. Cdo produkt i Capital Group mban dhe Certifikimin ISO për Cilësinë.