Santex

Marka Santex

SANTEX

Capital Group është një nga protagonistët kryesorë në fushën e higjenës dhe bukurisë. Një realitet industrial me të gjitha karakteristikat europiane, në gjendje të plotësojë kërkesa nga ato me bazike e deri ato me specifike.
Linjat kryesore udhëzuese për vazhdimin e zhvillimit të kompanisë do të jenë rritja e prodhimit duke ruajtur standartin e cilësisë dhe diferencimi në ofertë me qëllim pozicionimin solid në tregun kombëtar dhe atë ndërkombëtar.

santex_logo

Produktet Santex

Gel Igienizzante 4 L
Gel Igienizzante 4 L
Alcool Etilico 70% 4 L
Alcool Etilico 70% 4 L
Alcool etilico 70%
Alcool etilico 70%
Alcool etilico 70% 90ml
Alcool etilico 70% 90ml
Spray igienizzante 1 L
Spray igienizzante 1 L
Spray igienizzante 4 L
Spray igienizzante 4 L
Gel igienizzante mani 90 ml
Gel igienizzante mani 90 ml
Gel igienizzante mani 90 ml
Gel igienizzante mani 90 ml
Gel igienizzante mani 90 ml
Gel igienizzante mani 90 ml
Gel igienizzante mani 90 ml
Gel igienizzante mani 90 ml
Gel mani disinfettante 250ml
Gel mani disinfettante 250ml
Gel igienizzante mani 90 ml
Gel igienizzante mani 90 ml
Gel igienizzante 250 ml
Gel igienizzante 250 ml
Gel igienizzante 500 ml
Gel igienizzante 500 ml
Gel igienizzante 1 L
Gel igienizzante 1 L