Vero

Marka Vero

VERO

Capital Group është një nga protagonistët kryesorë në fushën e higjenës dhe bukurisë. Një realitet industrial me të gjitha karakteristikat europiane, në gjendje të plotësojë kërkesa nga ato me bazike e deri ato me specifike.
Linjat kryesore udhëzuese për vazhdimin e zhvillimit të kompanisë do të jenë rritja e prodhimit duke ruajtur standartin e cilësisë dhe diferencimi në ofertë me qëllim pozicionimin solid në tregun kombëtar dhe atë ndërkombëtar.

vero_brand

Produktet Vero

Vero Liquid Soap Lavender 1L
Vero Liquid Soap Lavender 1L
Vero Liquid Soap Milk Honey 1L
Vero Liquid Soap Milk Honey 1L
Vero Liquid Soap Ocean 1L
Vero Liquid Soap Ocean 1L
Vero Liquid Soap Rosa 1L
Vero Liquid Soap Rosa 1L
Vero Liquid Soap Soft Touch 1L
Vero Liquid Soap Soft Touch 1L
Vero Floor Cleaner Fresh 1L
Vero Floor Cleaner Fresh 1L
Vero Floor Cleaner lavender 1L
Vero Floor Cleaner lavender 1L
Vero Floor Cleaner lemon- 1L
Vero Floor Cleaner lemon- 1L
Vero Floor Cleaner Marble 1L
Vero Floor Cleaner Marble 1L
Vero Floor Cleaner Pine 1L
Vero Floor Cleaner Pine 1L
Vero Denso Blu 1L
Vero Denso Blu 1L
Vero Denso Blu 2L
Vero Denso Blu 2L
Vero Dishwashing Lemone 980ml
Vero Dishwashing Lemone 980ml
Vero Dishwashing Pomegranate 980ml
Vero Dishwashing Pomegranate 980ml
Vero Degreaser Lemon 750ml
Vero Degreaser Lemon 750ml